Makedonski reper Toni Zen je najbolji frajer u “Survivoru“! Sa ovom konstatacijom slaže se bar 846 čitateljki “Blica“ koje su poslednjih dana putem ankete na našem sajtu birale najlepšeg muškarca sa filipinskih ostrva.

Toni Zen


Ovom titulom Toni Zen se pridružio lepoj manekenki Katarini Vučetić, koja je, podsećamo, po istraživanju “Blica“ najlepša “survivorka“. Interesantno je da su Katarina i Toni na ostrvu bili najbolji drugari, veoma prisni, te da ih je vezivalo jako prijateljstvo.

U anketi na pitanje “Ko je najlepši muškarac iz ‘Survivora’“ odgovorilo je 2.634 čitaoca, od kojih je 846 glasalo za Tonija. Drugo mesto je osvojio Nikola Rokvić sa 439 glasova, a treće baletan Milan Rus sa 357 glasova. Nekadašnji odbojkaš Edin Škorić zauzeo je četvrto mesto sa 340 glasova, voditelj Andrej Maričić peto sa 189 glasova, dok je za glumca Miloša Vlalukina glasalo 166 anketiranih. Poslednji na listi lepote su Nenad Knežević Knez sa 161 glasom i pevač Marko Bulat sa 136 glasova.

Lepi Makedonac je polaskan zbog ove titule.

- Hvala puno, nagrada je zaista super. Prija mi što su me izabrali za najlepšeg. Ipak, ne želim da govorim o lepoti, to treba drugi da pričaju - smatra Zen, koji se zaista može pohvaliti mišićavim telom.

- Puno treniram, ja sam sportista, to mi je u krvi. Kao klinac sam trenirao košarku, ali sam nakon operacije kolena morao da prekinem. Od 17. godine idem u teretanu, tako da je fitnes neraskidivi deo mog života - ističe on.

Da li zbog izgleda ili popularnosti koju je stekao u Makedoniji, Tonija devojke saleću na svakom koraku. Ima i onih koje od njega traže nešto više.

- Imao sam nepristojne ponude, ali ne smem da vam kažem koje. Bilo ih je raznih. Ali ja sam profesionalac i uspevam da se izborim sa tim - kaže kroz smešak reper koji je u dugoj i stabilnoj vezi

- Srećan sam u ljubavi, ali ne želim mnogo o tome da pričam. Moja devojka i ja nismo Bekamovi i voleli bismo da sačuvamo našu intimu - kaže on.

I dok svakodnevno pratimo “Survivor“, nemoguće je ne primetiti da su on i Katarina bili veoma bliski. Neki bi čak rekli da su se među njima rodile emocije.

- Između mene i Katarine zaista nije bilo ništa. Volim je kao sestru koju nikada nisam imao. Ona je lepa, pametna, inteligentna, vaspitana, kul devojka. Na ostrvu uopšte nisam imao nagon za seksom i devojkama. Razmišljao sam samo o preživljavanju - tvrdi Toni, dok je najlepša devojka sa ostrva Katarina izuzetno srećna što je u “Blicovom“ istraživanju dobila para po lepoti - Tonija.

- Svi muškarci sa ostrva su bili lepi na svoj način, a Toni je svakako najbolji frajer, uključujući i unutrašnju lepotu. Pokazao se i kao pravi prijatelj, kao dobrica, inteligentan je, u svakom pogledu je kompletna ličnost. Potpuno smo se kapirali, ali se ništa više među nama nije odigralo. On ima fenomenalnu devojku, ja nisam otišla na ostrvo da bih se zaljubila, to se desi ili ne. Istina je da su takmičari iz suprotnog plemena potencirali da se između mene i Tonija nešto dešava - ističe Katarina.

Kako se ukusi razlikuju, tako se druga takmičarka Jelena Mrkić ne slaže sa ovim izborom. Za nju je, po lepoti, Nikola Rokvić prvi.

- Ne kažem da Toni nije lep. Veoma ga cenim i poštujem, ostali smo dobri prijatelji. On je, pre svega, divan dečko, nosi neku posebnu energiju, zgodan je, ali kako svako ima svoj tip muškarca, tako je meni Nikola Rokvić bio najbolji frajer na ostrvu - zaključuje Jelena.

Izvor: Blic


Podelite ovu vest sa drugima
Komentari (13)Add Comment
 1 2 > 
...
napisao ♥, 08. 12. 2010
Najlepsi od musk**aca su Andrej i Toni.
A najlpesa devojka Bojana.
...
napisao :), 08. 12. 2010
Toni♥
Ko moze da ne voli Tonija?
Prelep,predobar,jak,cool.
Toni do pobede,mada bih volela da pobedi zena.:)
...
napisao makedonija , 02. 12. 2010
toni zen e e najdobar..
...
napisao volim tonija, 28. 11. 2010
toni najlepsi!!!
...
napisao Milan, 27. 11. 2010
Toni Zen napred majstore ti si nada za Makedoniju!!!Ja ocem ti da bobedis ali ce da vidime ko ce da pobedi!!!Ja sam tvoj fan Toni Zen!!!
...
napisao SOFIJA, 22. 11. 2010
POUBAV OD TONI ZEN ZDRAVJE BRAT ZAKON SI
...
napisao malina, 18. 11. 2010
to zen majstore samo napret..
...
napisao Kalu MaSte31nH0, 17. 11. 2010
Bojana dobra riba xD ... Nidzo ljutnje bez xD
...
napisao cvijaBL, 17. 11. 2010
toni je pravi frajer a ni andrej nije los...XD
...
napisao Malena011, 16. 11. 2010
Morate priznati da stvarno jeste dobar frajer...
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy